Ilmainen toimitus yli 250 € tuotteista, ei koske rahtia tai kotiin kuljetusta
Ilmainen toimitus yli 250 € tuotteista *
×

Tarjoukset

Metsä ja piha-alueet

Oksasilppurit ja oksahakkurit

Arboristituotteet

Lumilingot

Terälevyt ja teräketjut

Muut tuotteet

Mönkijät

Kypärät ja kypärävarusteet

Huolto ja varaosat
Etusivu Kirjaudu sisään Rahoitus Avaa yritystili Ostoskori Elfving-ryhmä Ota yhteyttä Brändimme Palautusohje

Elfving Center Vantaa

Niittytie 13, 01300 Vantaa

Myymälä:
(+358) 0207599501
vantaa(at)elfvingcenter.fi

Huolto:
(+358) 0207599501
huolto.vantaa(at)elfvingcenter.fi

Aukioloajat:
ark. 8:00 - 17:00
la. SULJETTU

0

Brändimme

Olemme virallinen jälleenmyyjä ja huoltoliike seuraaville merkeille:

Aixam

Aixam on Euroopan markkinajohtaja mopoautoissa ja Suomessa kautta aikojen ostetuin mopoauto. Aixam on myös ollut monina vuosina markkinajohtaja Suomessakin.

Mopoauto on fiksu kulkuneuvo nuorille ja on todella suosittu harrastavien nuorten keskuudessa.

Bolle

Ranskalainen Bollé on yksi vanhimmista urheilulasien valmistajista maailmassa. Alunperin laskettelulaseista tunnetuksi tullut brändi valmistaa nykyään laseja moniin eri lajeihin.

Bollé lasien linssit on valmistettu iskunkestävistä polykarbonaatti- tai trivex materiaaleista. Ne antavat käyttäjälleen 100% UV-suojan ja optisesti laadukkaan näkemisen kaikissa olosuhteissa. Monet mallit ovat saatavilla polarisoivina. Muita lisäominaisuuksia linsseille on vettä- ja likaahylkivä pinnoite sekä huurteenesto- ja heijastuksenpoistopinta.

CFMoto

CFMoto on skandinaavian ostetuin mönkijä sekä maailman nopeimmin kasvava mönkijämerkki. 3 vuoden takuu sekä vinssi, koukku ja peräpistoke vakiona antavat todellakin vastinetta rahoille!

CFMoto:n traktorimönkijät ovat tulleet jäädäkseen ja niitä saa pääkaupunkisedulla Elfving Centeristä! Valikoimassa on tarjolla sekä 40km/h että 60km/h kulkevia traktorimönkijöitä. Toimitamme myös laitteet käyttövalmiina koko maahan!

Conan

”Manki”-mopojen uusi kuningas on Conan! Uusimmalla Euro4 mopotekniikalla.

Minimopojen ehdoton ykkönen!
Conan by Skyteam.

Dassy

Dassy on belgialainen laatutyövaate! Belgian markkinajohtaja levittäytyy nopeasti ympäri Euroopan, Suomi mukaanlukien. Dassy tarjoaa suojavaatteita huomioväreillä ja ilman sekä talvi- että kesämallistoa.

Drac

Drac on ollut suomalaisten nuorten suosikki vaihteellisissa mopoissa usean vuoden ajan. Drac on Suomen ostetuin supermoto! Drac on aito eurooppalainen tuote, joka valmistetaan Espanjan Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella.

Drac mallisarja koostuu kuudesta mallista; Enduro RX, Supermoto RX, Supermoto RS Special Edition, Supermoto PRO Racing Edition, Supermoto PRO Limited Edition sekä Supermoto 125 PRO Racing Edition.

Helly Hansen Workwear

Helly Hansen valmistaa korkealaatuisia teknisiä ulkoiluvaatteita ammattilaisille työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Suunnittelussa yhdistyy skandinaavinen muotoilu, suojaavat ominaisuudet ja tyylikkyys. Brändi on ammattilaisten valinta ja sillä on käyttäjiä eri puolilla maailmaa.

Husqvarna

Suomen markkinajohtaja ajoruohonleikkureissa sekä ylivoimanen ykkönen robottiruohonleikkureissa. Tunnettu talo jossa suosio niin ammattipiireissä kuin kuluttajissa on suuri. Valikoimmaamme kuuluu Husqvarnan laaja mallisto, robottiruohonleikkureista aina raivaussahoista moottorisahoihin.

Jalas

Jalaksella on sadan vuoden kokemus turvajalkineiden valmistamisesta. Tämä tarkoittaa paneutumista paljon muuhunkin kuin suojautumiseen putoavilta esineiltä, teräviltä viilloilta tai erilaisilta lämpötiloilta. Turvajalkineiden tulee olla myös mukavat jalassa, kevyet ja hyvää ryhtiä tukevat, jotta niitä voi käyttää koko päivän kehoa kuormittamatta.

Jobman

Ruotsalainen laatubrändi, Jobman, on toiminut Suomen markkinoilla yli 20 vuotta! Laadukkaat työvaatteet ovat saaneet kiitosta kestävyydestä ja hyvästä istuvuudesta. Valikoima on laaja ja todella monipuolinen.

Klippo

Klippon määrätietoisen laatuajattelun perusta luotiin jo vuonna 1954. Ei turhia yksityiskohtia, vain toimivuutta. Kaikilla Klippon osilla on tarkoituksensa. Klippo tunnetaan parhaiten muotoonvaletusta, ruostumattomasta alumiinikotelosta. Koneen tehosta vastaavat Briggs & Strattonin ja Hondan voimakkaat moottorit. Klippo on aina valmis työhön - viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Peltor

3M™ on PELTOR™-viestintäkuulonsuojaimien ansiosta vaarallisen meluisissa ympäristöissä käytettävien kaksisuuntaisten ja aktiivisten kuulonsuojaimien maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Kattava kuulonsuojaimien valikoima sopii käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä ja vastaa useimpiin viestinnän ja kuulonsuojauksen tarpeisiin.

Peugeot

Peugeot on ylivoimaisesti Suomen ostetuin skootteri 50cc luokassa. Peugeot skootterit ovat olleet Suomen markkinoilla jo 26 vuotta ja menestys on ollut koko tuon ajan erittäin vahvaa. Mallistosta Kisbee on ehdottomasti suosituin ja toiseksi suosituin on lippulaivamalli Speedfight 4.

Skootterilla on helppoa ja hauskaa ajaa, parkkipaikka löytyy vaivatta ja skootterilla voit tehdä niin työ-, kuin vapaa-ajan matkat. Skootterin voimansiirtona on ”automaatti”- variaattori, eli vaihteita ja kytkimiä ei ole, voit siis helposti keskittyä itse ajamiseen.

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen.

Petzl-varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi.

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Sievit ovat mukavia käyttää ja sopivat suomalaiseen jalkaan.

Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki. SIEVI ON SUOMALAISTA DESIGNIA JA TYÖTÄ

Stiga

Stiga on euroopan johtavia ruohonleikkureiden valmistajista ja on Suomessakin akku- ja ajoleikkureiden markkinajohtaja. Stigalta löytyy todella laaja valikoima työnnettävistä ruohonleikkureista ja ajoleikkureita löytyy sekä koti- että työkäyttöön vaihtoehtoja.

Stiga on pari kautta ollut selvästi edelläkävijä työnnettävien akkuruohonleikkureiden toimittajana. 80V teknologialla varustetut akkuruohonleikkurit ovat todella suorituskykyisiä ja jaksavat työskennellä pitkään ja isoissa puutarhoissa.

Stihl

Stihl on 1910 perustettu saksalainen perheyritys, jonka tuotteet ovat maailman tunnetuimpia ja suosituimpia. Suomessa Stihlin moottorisahat ovat markkinajohtajia yli 40% markkinaosuudella.

Stihlin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne ovat tehty "isästä pojalle" -periaattella. Tuotevalikoima on todella laaja; meiltä saat kaikki Stihl moottorisahat, raivaussahat, laikkaleikkurit, pensasleikkurit, ruohonleikkurit ja kaikki muutkin koneet, mitä pihalle/metsälle tarvitaan.

Texstar

Texstar - Rakenna maailmasi! Täydellinen tuote kun haluat yrityksesi näköiset vaatteet. Ruotsalainen huippubrändi on noussut kotimaassaan todella tunnetuksi työvaatemaailmassa ja on Suomessa saanut suuren suosion laajasta valikoimansa työ- ja profiilituotteissa. Fiksut ja käytännölliset ratkaisut ovat Texstarin valttia.

Viking

Stihlin tytäryhtiö Viking tuottaa huippulaatuisia ruohonleikkureita, ajoleikkureita sekä robottiruohonleikkureita. Viking on ollut Stihlin tytäryhtiönä lähes 30 vuotta ja toimipakka on Itävälta jossa tuotanto myös sijaitsee. Vikingin ruohonleikkurit ovat luotettavia ja kestäviä sekä keskieuroopan suosituimpia leikkureita. Valikoimaan sisältyy myös mm hakkureita.

Myymälä

VANTAA

Niittytie 13, 01300 Vantaa

Puh. 0207 599 501

vantaa(at)elfvingcenter.fi

Aukioloajat:

ma - pe 8:00 - 17:00
la. SULJETTU