Ilmainen toimitus yli 250 € tuotteista, ei koske rahtia tai kotiin kuljetusta
Ilmainen toimitus yli 250 € tuotteista *
×

Tarjoukset

Metsä ja piha-alueet

Oksasilppurit ja oksahakkurit

Arboristituotteet

Lumilingot

Terälevyt ja teräketjut

Muut tuotteet

Mönkijät

Kypärät ja kypärävarusteet

Huolto ja varaosat
Etusivu Kirjaudu sisään Rahoitus Avaa yritystili Ostoskori Elfving-ryhmä Ota yhteyttä Brändimme Palautusohje

Elfving Center Vantaa

Niittytie 13, 01300 Vantaa

Myymälä:
(+358) 0207599501
vantaa(at)elfvingcenter.fi

Huolto:
(+358) 0207599501
huolto.vantaa(at)elfvingcenter.fi

Aukioloajat:
ark. 8:00 - 17:00
la. 10:00 - 14:00

0

Palautusohje

Tuotteiden vaihto

Vaatteillamme on 14 päivän vaihto-oikeus, eli voit yhden kerran 14 päivän sisällä palauttaa käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava etukäteen kanssamme. Pyydämme, että otatte yhteyttä puhelimella 0207 599 501 tai sähköpostitse (vantaa@elfvingcenter.fi) ennen tuotteen palautusta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Myös kaikkien lappujen ja hintamerkintöjen tulee olla paikoillaan.
Lähetämme uudet tuotteet tilalle. Vaihdettaessa tuotteita uudet tuotteet postitetaan, kun vaihdettava tuote saapuu meille. Asiakas maksaa vaihdosta mahdollisesti koituvat toimituskustannukset.

Tuotteiden palautus

Palautuksista on sovittava aina asiakaspalvelumme kanssa. Tilauksen alkuperäiset toimituskulut sekä itse palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa tilaaja itse, myös silloin kun paketti jätetään noutamatta postista. Todelliset rahtikulut vähennetään palautettavasta summasta. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Voit myös tuoda palautettavan tuotteen myymäläämme.

Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygieniatuote on esimerkiksi hengityksensuojain.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Myös kaikkien lappujen ja hintamerkintöjen tulee olla paikoillaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit.

Käsittelethän palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti.  Mikäli olet käyttänyt tuotetta, käsitellyt sitä huolimattomasti tai tuote on pesty ennen palautusta, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.

Takuu

Tuotteillamme on tehtaan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu. Takuu ja huoltotapaukset järjestyvät nopeiten ottamalla yhteyttä suoraan myymälään tai tuomalla tuotteen myymälään. 

Myymälä

VANTAA

Niittytie 13, 01300 Vantaa

Puh. 0207 599 501

vantaa(at)elfvingcenter.fi

Aukioloajat:

ma - pe 8:00 - 17:00
la. 10:00 - 14:00